Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου

Η εικόνα ίσως περιέχει: πυροτεχνήματα και νύχτα

Η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 09/02/2020 και ώρα 09:33 (ώρα Ελλάδος) στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου. Η Σελήνη Θα βρίσκεται στο πλουραλιστικό, αυτάρκες και δημιουργικό ζώδιο του Λέοντα.
Στην αρχή του Σεληνιακού μήνα (Νέα Σελήνη), είχαμε δει ότι ο κύκλος αυτός θα απαιτήσει την ανασκόπηση παρελθοντικών εμπειριών, κυρίως επίπονων, κάτω από το πρίσμα αλήθειας και αντικειμενικότητας. Πρωτού όμως προχωρήσουμε, είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε ότι κάτα την Πανσέληνο, η κατάσταση την οποία περιγράψαμε κατά την Νέα Σελήνη φτάνει στο ζενίθ. Εδώ, καλούμαστε να δούμε κατάματα το δέντρο που προέκυψε από την αρχική σπορά.
Έτσι λοιπόν, η Πανσέληνος αυτή, συνεχίζει να υποστηρίζει τη αναστήλωση ήδη υπαρχόντων σχέσεων. Σχέσεων με έντονο καρμικό παρελθόν. Αυτό που αλλάζει πλέον, είναι τα μαθήματα που έχουμε πάρει εδώ και 14 περίπου μέρες. Μαθήματα τα οποία ζητούν τη θεραπεία πάνω σε μία εγωική και ναρκισσιστική συμπεριφορά. Κάτι τέτοιο απαιτεί θυσία και πιο συγκεκριμένα μία θυσία της αυταρέσκειας που έχουμε επιδέιξει (ή ακόμα επιδεικνύουμε) ως προς τους άλλους. Οι δουλεύοντες με τον εαυτό τους θα δουν ότι κάτι τέτοιο θα στεφθεί με επιτυχία και τύχη. Τύχη την οποία είχαμε προαναγγείλει στην αρχή αυτού του κύκλου. Για να γίνει η εν λόγω πράξη θα χρειαστεί συναισθηματική μεγαλοψυχία και συνειδητό αλτρουισμό.
Εν κατακλείδι, το ρητό που πηγάζει από αυτή την Πανσέληνο είναι : ‘Δημιουργική αυτοέκφραση μέσα από την ομάδα, για την ομάδα’. Ας παρατηρήσουμε λοιπόν τις ενέργειες που θα μας φέρει το ολοφώτεινο φεγγάρι, διότι στο τέλος του Σεληνιακού αυτού μήνα (σε 2 εβδομάδες) θα θερίσουμε τους καρπούς και θα κάνουμε τον απολογισμό μας.

Για την Ομάδα του Σαμπί
Δημήτρης Μακρίδης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: