Εικόνα

 

 

Το ΣΑΜΠΙ σε συνεργασία με τον οδηγό βουνού Κατσιαβό Γεώργιο, μέλος του Σπηλαιολογικού Ελληνικού Εξερευνητικού Ομίλου, με 15ετή εμπειρία σε πεζοπορικές εκδρομές, διοργανώνει το Σάββατο 24 Μαΐου 2014, εκδρομή στον Υμηττό σε διαδρομές και περιοχές έντονης ενεργειακής φόρτισης, όπου θα πραγματοποιήθει μάθημα yoga και διαλογισμού στην ύπαιθρο.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Η συγκέντρωση θα γίνει στις 10:00 το πρωί, έξω από το ΣΑΜΠΙ, Καραθεοδωρή 19, Νέο Ψυχικό. Ο πλησιέστερος σταθμός του μετρό είναι η Κατεχάκη. Θα σας περιμένουμε ένα τέταρτο πριν ξεκινήσουμε. 

Από την Ιερά Μονή Ιωάννη Προδρόμου, στην περιοχή Καρέα στον Υμηττό, σε υψόμετρο 400 μέτρων θα ξεκινήσουμε το περπάτημα σε χωματόδρομο νότια, μέχρι το μικρό μνημείο των πεσόντων πυροσβεστών πάνω από τα τελευταία σπίτια της Ηλιούπολης, με πολύ καλή θέα μέχρι την θάλασσα και σε περίπου 2,5 χλμ θα δούμε τα αρχαία σκαμμένα λατομεία που βρίσκονται εκεί και θα κάνουμε διάλειμμα για φαγητό και ξεκούραση.

Κατόπιν ξεκινώντας για επιστροφή και συνεχίζοντας στον ίδιο χωματόδρομο θα βρεθούμε κάτω από το σπήλαιο-κρησφύγετο του ληστή Μπίμπεση, στην τοποθεσία τρύπιος βράχος σε 480 μέτρα υψόμετρο. Η ανάβαση από τον χωματόδρομο μέχρι την είσοδο του σπηλαίου είναι ανηφορική και το σπήλαιο αποτελείται από δύο θαλάμους διαστάσεων 18 Χ 5 και 12 Χ 5 μέτρα αντίστοιχα με ύψη οροφής 3-5 μέτρα.

Κατά την παραμονή μας εντός του σπηλαίου, σας ενημερώνουμε ότι θα διεξαχθεί σύντομο μάθημα εξάσκησης yoga και θα ακολουθήσει μισάωρος διαλογισμός ενεργοποίησης των τριών κατωτέρων κέντρων, Muladhara, Svadhisthana, Manipura. Ο διαλογισμός θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατόν ορθότερα τη σεξουαλική σας ενέργεια αυξάνοντας την ικανοποίηση σας και τα ευεξιακά σας επίπεδα, τονώνοντας την αυτοπεποίθησή σας.

Στην επιστροφή μας θα περάσουμε κάτω από το ορειβατικό καταφύγιο Ηλιούπολης με τις χαρακτηριστικές Ελληνικές σημαίες βαμμένες στους βράχους και θα φτάσουμε ξανά στην Μονή Ιωάννη Προδρόμου. Η επιστροφή υπολογίζεται κατά τις 15:30.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όσοι λάβουν μέρος θα πρέπει να έχουν μαζί τους : Ορειβατικά παπούτσια, ένα ελαφρύ πανωφόρι (φλις), μικρό σακίδιο πλάτης, 1 λίτρο νερό, πορτοκαλάδα, φρούτο, σοκολάτα, 2 σάντουιτς για μεσημεριανό, φακό με μπαταρίες και υπόστρωμα εδάφους.

Αν θέλετε να είσαστε άνετα, εφόσον παρακολουθήσετε το μάθημα yoga,  καλό είναι να έχετε μαζί σας ένα στρωματάκι εξάσκησης. 

Για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας έχετε (μυοσκελετικό, καρδιαγγειακό, αναπνευστικό, ψυχολογικό) σας παρακαλούμε να το δηλώσετε στους υπεύθυνους της διοργάνωσης. Ουδεμία ευθύνη έχουμε αν δε μας κάνετε γνωστό το πρόβλημά σας.

Η τιμή συμμετοχής δεν αναφέρεται γιατί δεν υπάρχει. Η περιήγηση στον Υμηττό είναι προσφορά του ΣΑΜΠΙ σε συνεργασία με τον οδηγό βουνού Κατσιαβό Γεώργιο.

Δηλώσεις συμμετοχής: 2106746875, 6980314092

 

Το event στο facebook :   https://www.facebook.com/events/284713998358160/

 

www.sampi.gr

contactsampi@gmail.com

Advertisements